• Tulossa Kenen kipuja kannat? Perhekonstellaatio koulutus

    25.1.2020 by

    Koe ja opi, miten perheen, suvun ja yhteiskunnan tapahtumat vaikuttavat elämääsi. Koulutuksessa löydät keinoja, joilla voit tiedostaa ylisukupolviset traumat elämässäsi. Opit konstellaation työvälineitä käytännönläheisesti ryhmässä toimimalla. Koulutuksen aikana pääset ryhmätyöskentelyn avulla avaamaan vanhoja solmuja ja hyväksymään menneisyytesi. Konstellaatio on toiminnallinen ja kokemuksellinen menetelmä, jonka avulla tarkastellaan ihmisten välisiä suhteita. Menetelmän keinoilla havaitset alitajuisia rooleja, tehtäviä… Lue lisää

  • 23.1.2020 by

    Perhekonstellaatiolla voi tutkia ja saada apua sekä ymmärrystä ihmissuhde-, työ- ja terveyskriiseissä sekä ylisukupolven siirtyvistä traumoista.

View all posts

Sirpa Tuominen

Sirpa Tuominen

Olen toiminut hyvinvointiyrittäjänä, täydentävien hoitojen kouluttajana ja terapeuttina yli 30 vuotta.

Perhekonstellaatiota olen opiskellut vuodesta 2005 monien kansainvälisesti tunnettujen Family Constellation -kouluttajien koulutuksissa ja seminaareissa esim. Bert Hellinger, Karen Hedly, Svagito Liebermeister, Franz Ruppert, Stephan Hausner, Bibi Schreuder, Jan Jacob Stam, Caroline Carey, Francesca Mason Borgin ja Anna Evstratova -Strougalskaya.

Olen International Systemic Associations ISCAn jäsen.


Perhekonstellaatio ryhmiä olen ohjannut vuodesta 2008.

Ota yhteyttä

Puh. 0400 760 063

Seuraa Facebookissa: facebook.com/PerhekonstellaatioFamilyConstellation/

Lähetä viesti